U bent hier

Bestemmingen

Vakantiehuizen Nederland

Een leuke keuze voor een vakantie met de hele familie is een vakantiehuizen Nederland natuurlijk altijd. Van een vakantie in het groene noorden tot een vakantiehuis aan zee.

Vakantiehuis Amerika

Ontdek het land van uw dromen tijdens een verblijf in een vakantiewoning Amerika. Bezoek de grote toeristische attracties zoals Times Square of Disney World Florida.

Vakantiehuis Andorra

Een echt bijzondere vakantie begint in een vakantiehuis Andorra. Dit kleine vorstendom is heerlijk om een rustige, kalme en natuurrijke vakantie te vieren.

Vakantiehuis België

Lekker op vakantie bij onze zuiderburen, wie wil dat nou niet? Een vakantiehuis België zorgt altijd voor een onvergetelijke vakantie.

Vakantiehuis Bonaire

Kies voor een verblijf in een vakantiehuis Bonaire en laat u verrassen door dit Antilliaanse eiland. Heerlijk klimaat en schitterende stranden. Perfect voor een zonvakantie!

Vakantiehuis Bulgarije

Ontdek de prachtige natuurgebieden waar u eindeloze tochten kunt maken in ongerepte natuur tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Bulgarije.

Vakantiehuis Cyprus

Een vakantiehuis Cyprus is een geweldige vakantiebestemming voor iedereen. Ga lekker wandelen of maak een duik in de Middellandse Zee.

Vakantiehuis Denemarken

Een schitterend land, bijzondere natuur en niet eens zo ver weg. Een vakantiehuis Denemarken is een prachtige vakantiebestemming voor iedereen.

Vakantiehuis Duitsland

Een vakantiehuis Duitsland is altijd comfortabel en gezellig ingericht en daardoor zult u merken dat u zich snel thuis zult voelen op deze toplocaties.

Vakantiehuis Engeland

Kies voor een vakantiehuis Engeland en u weet zeker dat u onbezorgd kunt genieten van de schitterende natuur en de leuke steden die Engeland u zal bieden.

Vakantiehuis Finland

Tijdens uw vakantieverblijf in een vakantiehuis Finland heeft u ruim de tijd om dit schitterende land te ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een wandel- of fietstocht.

Vakantiehuis Frankrijk

Schitterende heuvels, prachtige groene bossen en witte stranden, u vindt het allemaal tijdens een verblijf in een mooi vakantiehuis Frankrijk.

Vakantiehuis Griekenland

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Griekenland bent u niet alleen verzekerd van zeer veel zonuren, maar ook van een toplocatie met een rijke geschiedenis.

Vakantiehuis Hongarije

Kies voor een vakantiehuis Hongarije. Dit land is zeer veelzijdig en uitermate geschikt voor een vakantie met de familie, met vrienden of met de kinderen.

Vakantiehuis IJsland

Kom heerlijk tot rust als u verblijft in een vakantiehuis IJsland. Dit land met haar vele meren en vulkanen beschikt over prachtige ongerepte natuur.

Vakantiehuis Italië

Denk aan slingerende bergwegen, een golvend heuvellandschap, mooie kustlijnen, azuurblauwe meren met witte zandstranden, een ongelofelijke belevenis, een vakantiehuis Italië.

Vakantiehuis Luxemburg

Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis Luxemburg bent u altijd verzekerd van een schitterende natuur. Ga eens een dagje kajakken of maak een tocht op een ATB.

Vakantiehuis Noorwegen

Een verblijf in een vakantiehuis Noorwegen is altijd erg rustig en ontspannen. Een groot deel van het land is bebost, wat het zeker de moeite waard maakt om Noorwegen te bezoeken.

Vakantiehuis Oostenrijk

Ga dit jaar eens op vakantie in een vakantiehuis Oostenrijk. Dit schitterende bergachtige land heeft u ontzettend veel te bieden.

Vakantiehuis Polen

Een bijzonder en cultureel land met vele bezienswaardigheden. Hier moet u zeker een keer geweest zijn in een vakantiehuis Polen.

Vakantiehuis Portugal

Kies eens voor een vakantiehuis Portugal in plaats van Spanje. Dit land heeft zowel op het gebied van cultuur als op het gebied van flora & fauna zoveel te bieden!

Vakantiehuis Slowakije

Houdt u ervan om nieuwe dingen te ontdekken en tegelijk een heerlijke vakantie te hebben? Kijk dan snel verder en boek uw vakantiehuis Slowakije snel bij Vakantiespecialist!

Vakantiehuizen Spanje

Een heerlijk verblijf in één van de vakantiehuizen Spanje. Heerlijk genieten van de zon tijdens een vakantie in het zonnige zuiden van Europa. U kunt het hele jaar door verblijven in dit mooie land.

Vakantiehuis Tsjechië

Een vakantiehuis Tsjechië moet u zeker boeken als u opzoek bent naar een wintersportbestemming. Ook in de zomer biedt dit land vele mogelijkheden.

Vakantiehuis Turkije

Ontdek dit prachtige land met een vakantiehuis Turkije. Bezoek de prachtige stranden en de bijzondere bezienswaardigheden.

Vakantiehuis Zweden

Kies voor een vakantiehuis Zweden en ontdek diverse culturele trekpleisters. Neem tevens eens een kijkje in de schitterende natuur die dit land te bieden heeft.

Vakantiehuis Zwitserland

Houdt u van nieuwe plekken ontdekken? Dan zit u bij een vakantiehuis Zwitserland zeker goed. U ontspant helemaal in deze prachtige omgeving.