U bent hier

Vakantiehuis Oostenrijk

Middelpunt van Europa

Oostenrijk, dit schitterende bergachtige land heeft u ontzettend veel te bieden. Het land lig in het midden van Europa en staat met name bekend om de grote hoeveelheid aan skigebieden. Dit wil niet zeggen dat Oostenrijk in de zomermaanden geen leuke vakantiebestemming is. Boekt u een vakantiehuis Oostenrijk in de zomer kunt u alsnog genieten van temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Vakantiehuizen Oostenrijk zijn ideaal als u houdt van rust, ruimte en natuur. Dit vindt u hier allemaal!

Ideaal in de zomer en winter

Een vakantiewoning Oostenrijk is ideaal in de winter en zomer. In de winter bent u zo op de pistes om een stuk te gaan skiën en in de zomer loopt u zo de bergen in om daar een prachtige wandeling te maken. Waar het tijdens de wintermaanden wat drukker is, is het in de zomermaanden een oase van rust in Oostenrijk. De vakantiewoningen Oostenrijk liggen niet direct naast elkaar zodat u ook kunt genieten van uw privacy. De woningen beschikken over:

  • Comfortabele bedden
  • Een volledig ingerichte keuken
  • Prima sanitaire voorzieningen
  • Soms een zwembad of sauna

Kom tot rust

U merkt, een vakantiehuis Oostenrijk is ideaal! U komt helemaal tot rust in dit prachtige land! Oostenrijk is qua oppervlakte ongeveer 2 keer zo groot als Nederland. Het land grenst aan Liechtenstein, Zwitserland, Italië en Slovenië. In het land wonen maar 8 miljoen mensen, waardoor sommige stukken land dunbevolkt zijn. Dit komt natuurlijk ook doordat veel stukken land niet bewoonbaar zijn vanwege de grote hoeveelheid skigebieden.