U bent hier

Partners

Vakantiespecialist werkt samen met diverse vakantiehuizen-aanbieders en touroperators. Door het grote aantal aanbieders en touroperators kunnen wij garanderen dat er altijd een actueel en compleet aanbod is, waardoor het vakantiehuis van uw dromen vrijwel altijd aanwezig is. Tevens is de samenwerking met de partners zeer goed en divers, waardoor er een ruime keus ontstaat in het aantal woningen. Van een vakantiehuis Frankrijk tot een autovakantie, u vindt het allemaal op Vakantiespecialist.nl

Bungalow.net

Bungalow.Net is één van de internet aanbieders van vakantiewoningen in Europa. Het aanbod van Bungalow.Net bestaat uit meer dan 35.000 vakantiewoningen waarvan een deel opgenomen is ons aanbod. Het grote voordeel bij Bungalow.Net is dat het team de taal van de betreffende landen spreekt en dus goed kan onderhandelen in de prijs en accommodaties. Daarnaast kennen ze het land en de omgeving altijd goed, zodat ze u altijd van voldoende informatie kunnen voorzien voor de perfecte vakantie.

Cuendet

Cuendet is een grote verhuurder van vele vakantiehuizen in Italië. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn ze gespecialiseerd in vakanties in Toscane en daarmee zijn ze ook één van de meest bekende aanbieders van luxe vakantiewoningen in Italië geworden. Kwaliteit, snelheid en effectiviteit staat bij de medewerkers van Cuendet hoog in het vaandel. Om u de perfecte vakantie aan te kunnen bieden heeft Cuendet niet enkel objecten in Italië, maar ook in Frankrijk, Spanje, Kroatië en Griekenland. Door dit veelzijdige aanbod kunt u altijd bij hen terecht voor de vakantie van uw dromen.

Dancenter

Dancenter is één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen, objecten op vakantieparken en kastelen in Denemarken. Cencenter is opgericht in de jaren ’50 en toen de auto-industrie in opkomst kwam, voornamelijk in Duitsland, hebben zij zich gespecialiseerd in autovakanties naar Denemarken. Zo begon het met een aantal vakantiewoningen, voornamelijk op vakantieparken. Na enkele jaren steeg de vraag naar luxe vakantiewoningen in het schitterende Deense landschap enorm en daarmee was de weg gebaand voor de opzet van een grote internationale onderneming, gespecialiseerd in één land.

Dansommer

Dansommer, naast Dancenter ook een aanbieder van vakantiehuizen in Denemarken en sinds enkele jaren ook andere landen in Scandinavië. Zo is Dansommer al 30 jaar gespecialiseerd in luxe vakantiewoningen in Denemarken. Daarmee hebben ze een enorme kennis opgebouwd van het land en de diverse regio’s. Vanwege deze kennis kunnen ze u uitstekend aan de perfecte vakantie in het Deense land helpen en omdat ze ook veel contacten hebben, kunnen ze eventueel ook voor u onderhandelen met verhuurders van woningen.

Belvilla

Belvilla, een begrip in de vakantiehuizenmarkt. Met hun ervaring van meer dan dertig jaar kunnen ze u uitstekend voorzien van de juiste informatie. Stel een vraag en u krijgt direct concreet antwoord. Als marktleider in de Benelux zijn ze één van de grootste vakantieaanbieders op het gebied van vakantiehuizen van Europa geworden. Jaarlijkes verblijven meer dan 550.000 gasten uit vele landen in Europa in de vakantiewoningen van Belvilla.

Holiday Home

Een zeer internationaal georiënteerd bedrijf, dat is wat je Holiday Home kunt noemen. Met medewerkers uit 10 verschillende landen, waaronder afgestudeerde ingenieurs, medewerkers uit de toeristische sector en medewerkers uit andere specialisaties. Deze medewerkers spreken 7 Europese talen, waardoor er altijd optimaal gecommuniceerd kan worden met verhuurders van vakantiehuizen. Holiday Home, bemiddelaar van vakanties in hotels, pensions, vakantiewoningen en vakantiehuizen is al meer dan 10 jaar actief in deze branche en daardoor hebben ze ook veel ervaring en vele contacten opgedaan.

Interhome

Interhome is een bedrijf dat al bijna 50 jaar een grote speler op de vakantiemarkt is. Opgericht in 1965 in Londen door twee Zwitserse toerisme-pioniers en al snel uitgebreid naar het buitenland. Als één van de eersten gebruikten zij het elektronische reserveringssysteem, wat de werknemers van Interhome experts maakt op het gebied van online reserveren. Daardoor kunt u er altijd verzekerd van zijn dat uw vakantie tot in de puntjes goed geregeld wordt.

Inter Chalet

Inter Chalet, een Duitse aanbieder van vakantiehuizen in 16 Europese landen en Florida. Ze beschikken over een aanbod van ongeveer 26.000 vakantiehuizen en daarmee zijn ze één van de grootste Duitse vakantie aanbieders in het segment. Het bedrijf bestaat al 37 jaar en daarmee zijn ze een aanbieder met zeer veel ervaring. U kunt bij Inter Chalet een keuze maken uit duizenden objecten voor zomer en winter, de keuze is helemaal aan u. Inter Chalet is uitermate gespecialiseerd in zomervakanties naar de zon, voornamelijk in Zuid Europa.

Just France

Just France verhuurt al meer dan 20 jaar luxe vakantiewoningen in Frankrijk aan een wereldwijde klantenkring. Zoals de naam al zegt, zijn ze gespecialiseerd in vakantiewoningen alleen in Frankrijk. Just France beschikt over een exclusief aanbod van schitterende vakantiehuizen, waaronder compleet gerenoveerde woonboerderijen in de Provence, luxe vakantievilla’s aan de Mediterrane Franse kust en mooie appartementen in het luxe centrum van Parijs, de stad van het licht.

Jules Villas

Jules Villas, onderdeel van @Leisure, waartoe onder andere Belvilla en EuroRelais behoren, is één van de grootste Europese aanbieders van vakantiewoningen in Europa en daarmee marktleider in de Benelux. Ze beschikken niet alleen over een groot aanbod van vakantiehuizen en vakantiewoningen, maar ook villa’s aan de kust of in het platteland. Daardoor zult u altijd een woning vinden die compleet aansluit bij uw wensen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Jules Villa en daarom kunnen ze verzekeren dat u ook tevreden zult zijn over de geboekte vakantiewoning.

Novasol

Een begrip in de vakantiebranche, dat is wat Novasol genoemd kan worden. Een bedrijf dat al 40 jaar actief is op de markt van vakantiehuizen en vakantiewoningen in heel Europa. Novasol begon als een klein bedrijf, actief op de vakantiebranche, met van oorsprong enkel aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen. In enkele jaren groeide het kleine bedrijfje uit tot de grootste aanbieder van vakantiehuizen in (Noord) Europa. Ondertussen is het bedrijf niet meer weg te denken, met duizenden objecten, verspreid over heel Europa.

Sol og Strand

Sol og Strand is opgericht door het Deense echtpaar Kjeld en Margrit Andersen. In de jaren ’70 stonden veel vakantiewoningen in Denemarken leeg, wat Kjeld aan het denken zette. Wat gaat er hier nu precies mis? Zoveel leegstand in een schitterend landschap. Het echtpaar startte een klein verhuurbedrijf voor vakantiehuizen. Echter sinds 1992 is het bedrijf pas echt gegroeid en zijn ze een belangrijke aanbieder geworden van Deense vakantiehuizen. In 1998 belandden de woningen van Sol og Strand op het internet en de verhuur ging met grote sprongen vooruit.

Topic Travel

Topic Travel, zelfstandige touroperator die opgericht is in 1990 en gevestigd is in Den Haag. Van het kleine bedrijfje dat het ooit was, is niet veel meer over. Het bedrijf is tegenwoordig dé Nederlandse specialist op het gebied van de betere, meer luxe vakantiehuizen. Topic Travel is zodanig zelfstandig dat ze werken zonder tussenkomst van reisbureaus en haar vakantiehuizen dus direct aan de klanten verhuurt. Dit betekent dat er een korte lijn is tussen de aanbieder en de afnemer, wat zorgt voor een goede service en een lage prijs.

TUI Wolters

TUI Wolters, onderdeel van TUI Travel, is gespecialiseerd in vakantievilla’s in Europa, Florida en Zuid-Afrika. Door het unieke aanbod wordt het boeken bij TUI Wolters ook een aparte ervaring. U zult in het overzicht niet enkel woningen zien in de populaire vakantielanden als Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook diverse landen in het schitterende Zuid-Afrika en de zonnigste staat van Amerika, Florida. Het aanbod van TUI Wolters bestaat uit meer dan 15.000 vakantiehuizen en appartementen in meer dan 20 landen.

VipHolidays

VipHolidays is een nieuwe speler op de markt. Ze bestaan nog maar sinds 2003 en begonnen toen met een 50-tal accommodaties aan de diverse Costa’s in Spanje. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot één van de leiders in aanbod van vakantievilla’s van hoge kwaliteit in zonnige bestemmingen en wintersportlocaties. Naast de verbluffende vakantievilla’s met privézwembaden op Ibiza of Marbella biedt VipHolidays tevens een zorgvuldig geselecteerd aanbod van luxe wintersport chalets in alle beroemde wintersportlocaties waaronder Verbier, Zermatt en Courchevel.

Touroperators

Vakantiespecialist.nl is ook aangesloten bij diverse Touroperators. Momenteel is er een partnerschap tussen Vakantiespecialist.nl en Adagio Touroperators. In de toekomst zal het aanbod van touroperators waar Vakantiespecialist.nl mee samenwerkt aanzienlijk worden uitgebreid door het creëren van een partnerschap met onderstaande reisorganisaties.Binnenkort beschikbaar:

  • Vacasol
  • Happy Home
  • Jassu Reisen
  • Muchosol
  • BlueSkyOverseas