U bent hier

Autovakantie

Fijne autovakantie

Wilt u graag op vakantie maar heeft u geen zin om ver te reizen? Dan is een autovakantie precies wat u zoekt. Op onze website vindt u een groot aanbod vakantiehuizen in Europa, waar u perfect met de auto naartoe kunt. Het fijne aan autovakanties is dat ze vaak goedkoper zijn dan andere vakanties. Omdat u zelf rijdt, hoeft u bijvoorbeeld geen duur vliegticket te kopen. U kunt uw vakantie zo duur maken als u zelf wilt.

Waarom een autovakantie?
  • Optimaal voor families met kinderen
  • Reizen op eigen gelegenheid
  • Voor ieder budget een beschikbare autovakantie
  • Van sober tot (zeer) luxe

Veel voordelen

Een autovakantie is ideaal wanneer u nog (jonge) kinderen heeft die mee gaan op vakantie. Veel kinderen houden niet van lange reizen. Daarom is een leuk vakantiehuis in België, Duitsland, Frankrijk of zelfs in eigen land een uitstekende oplossing. Het is niet alleen voordeliger, het is vaak ook een stuk meer ontspannend. U hoeft niet de hele reis te plannen en u hoeft zich niet te haasten om het vliegtuig te halen. Kies dus voor een goedkoop vakantiehuis als u graag wat geld bespaart op uw verblijf, zodat u nog wat over heeft om leuke dingen mee te doen.

Gemakkelijk

Met de auto op vakantie gaan is erg populair, voornamelijk omdat het erg gemakkelijk is. Met de auto richting de Franse kust of naar het Italiaanse Gardameer. Er zijn tal van mogelijkheden. Met de auto kunt u er ieder jaargetijde op uit trekken. In de winter rijd u naar Oostenrijk om lekker te skiën. In de lente is Frankrijk een ideale vakantiebestemming omdat daar de temperaturen wat aangenamer zijn dan in Nederland. In de zomer is een vakantie in eigen land of Duitsland zeker de moeite waard.

Een autovakantie kunt u prima last-minute boeken. Er zijn op de bestemming naar keuze altijd wel accommodaties beschikbaar. Dat is het voordeel van op vakantie gaan met de auto, u bent niet afhankelijk van vluchttijden of vluchtdagen. Hierdoor is uw keuze veel uitgebreider en flexibeler. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen en vakantieparken en boek een autovakantie!

Heeft u geen auto? Wellicht is dan een fietsvakantie wat voor u!